Muut

BIOENERGIA nyt verkossa – ajan tasalla 

Juuri auki klikkaamasi näkymä on Bioenergia-verkkolehti, jonka voit saada tietovirtaasi jatkuvasti.

02/2022

Kuvat - Tage Fredriksson

Lehti ei enää ilmesty neljä kertaa vuodessa paperilla, vaan tulee nyt jatkuvasti päivittyvänä virtana sisältäen uutta asiaa ja tarkkaa tietoa alan ilmiöistä ja tapahtumista. Paperia emme jätä kokonaan, sillä ensi syksynä julkaistaan messujen yhteydessä kehittynyt paperiversio lehdestä, joka saapuu tilaajille ja jäsenille alan päivittyneen bioenergiakartan kanssa. 

Entistä ajantasaisempi 

Suurin hyöty lukijalle on paremmat edellytykset olla ajan hermoilla, jopa samalla tasolla kuin sanomalehdet tai muu media, joilla ei ole bioenergian ja hiilensidonnan ilmastokysymykset yhtä hyvin hallussa.  

Verkkolehdessä osa materiaalista on kaikille avoinna mukaan lukien edellisen paperilla ilmestyneen lehden materiaalit, mutta osa on ja jää vain tilaajien ja jäsenten luettavaksi. Kaikille jää aina mahdollisuus tutustua lehden sisältöön artikkelien ingressien muodossa. Lehden lukuoikeudet mukaan lukien syksyn paperilehti saa tilaamalla lehden tai jäsenenä pyytämällä työnantajan yhteyshenkilöltä linkin käyttäjätunnusten luomiseen ellet ole jo niitä saanut.  

Uutiskirje kertoo uusista artikkeleista 

Siirtyminen paperista pääasiallisesti sähköiseen muotoon oli luonteva askel, kun kasvava määrä viesteistä tulee nopeammin ja varmemmin lukijalle. Tämä on korostunut postijakelun yskiessä keskellä runsaslumista talvea. Lehden lukijat pysyvät jatkossa hyvin ajan tasalla uusista artikkeleista kuukausittaisen uutiskirjeemme avulla, joka kokoaa yhteen lehden uudet kirjoitukset. 

Artikkelien taustalla alan asiantuntijat 

Bioenergia-lehti pystyy muita lehtiä paremmin ja laajemmin kertomaan omasta erikoisalastaan, sekä siihen liittyvistä ilmasto- ja ympäristökysymyksistä. Lehden taustalta löytyy pitkän linjan asiantuntijoita, jotka myös pystyvät arvioimaan tutkimuksia ja niiden taustoja ja oletuksia.  

Kerro juttutoiveesi ja anna palautetta 

Otamme mielellämme vastaan juttuideoita sekä palautetta verkkolehden toiminnasta! Löydät yhteystietomme verkkolehden alaosasta kohdasta “Toimitus”. Antoisia lukuhetkiä verkkolehden parissa!