Puuenergia

Lämmityslaitemyyjästä suureksi pellettitoimijaksi

11/2023

Kuvat - Hannes Tuohiniitty

Voi sanoa, että Peltokorven veljekset ovat osanneet kuunnella asiakkaita. Ensin heiltä kyseltiin vuosituhannen alussa pellettilämmityslaitteita ja sen seurauksena vuonna 2005 perustettiin Sievin Konepalvelu Oy, joka aloitti markkinoimaan pellettipolttimia ja kattiloita. Toiminta alkoi omakotitalojen pellettikattiloista ja -polttimista, mistä se laajentui ensin 100 kW teholuokkaan ja sitten 2010-luvulla lämpöpalveluiden myyntiin satojen kW aluelämpölaitoksilla.  Tänä vuonna huhti-toukokuussa käynnistyi Muhlböckin viirakuivuri Ylivieskassa. Kuivaa tavaraa saadaan 3-4 tn/h, 20 000 tn uutta raaka-ainetta vuodessa. Kuvassa hallinnosta vastaava Timo Peltokorpi. Pian laitemyynnin…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Bioenergia-verkkolehti

Tilaa

Tai kirjaudu sisään